Σχετικά με εμάς

Ιστορικό

Το "SUPER CAR WASH" ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2000 με σκοπό τον ασφαλή και απόλυτο καθαρισμό του αυτοκινήτου σας.

Η περιποίηση

Η περιποίηση του αυτοκινήτου σας είναι η ειδικότητα μας, για αυτό και χρησιμοποιούμε τις τελειότερες μεθόδους και τα πιο εκλεκτά υλικά, προκειμένου να σας προσφέρουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Εξειδικευμένο συνεργείο είναι πάντα στη διάθεσή σας για να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, αλλά και για να κάνει πράξη τον ιδανικό καθαρισμό για το όχημά σας. Μια επίσκεψη σας στο χώρο μας θα είναι για εμάς χαρά και για εσάς η καλύτερη απόδειξη των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Mini-market

Στο χώρο μας λειτουργεί mini-market όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί προϊόντα και αξεσουάρ για το αυτοκίνητο.Με στόχο την περιποίηση,την ανανέωση στο αυτοκίνητο σας παρουσιάζουμε μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών, λιπαντικών, μπαταριών, ηλεκτρικών ειδών, καλυμμάτων, κουκούλων και αξεσουάρ για οποιοδήποτε μοντέλο αυτοκινήτου η μηχανής.

  • Εκλεκτά Υλικά
  • Τελειότερες Μέθοδοι
  • Εξειδικευμένο Συνεργείο

Ποιότητα


Οι υπηρεσίες μας έχουν σαν σκοπό την απαράμιλλη και επαγγελματική φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Για αυτό το λόγο, έχουμε επιλέξει υλικά και μεθόδους που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους.

Το εξωτερικό πλύσιμο γίνεται με τρίχρωμους γυαλιστικούς αφρούς και απαλά υφάσματα, αντί για βούρτσες, ενώ το στέγνωμα γίνεται με ειδικά πανιά που προστατεύουν το αυτοκίνητό σας από τις γρατζουνιές και του χαρίζουν μοναδική λάμψη.

Για τους πιο απαιτητικούς, προσφέρεται και η επιλογή του βιολογικού καθαρισμού στον οποίο χρησιμοποιούνται γνήσια βιολογικά προϊόντα. Όποιον τρόπο, όμως, και αν επιλέξετε, είναι σίγουρο ότι σας εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα πλυσίματος σε ελάχιστο χρόνο.

Ο εξοπλισμός μας

1. Τούνελ 30 μέτρων - υπερσύγχρονο πλυντήριο τύπου τούνελ 30 μέτρων, υψηλής τεχνολογίας, που εξυπηρετεί περισσότερα από 120 αυτοκίνητα την ώρα.

2. Peco wash systems - σύστημα καθαρισμού με αφρούς και μαλακά πανιά, που βοηθούν στο πλύσιμο του αυτοκινήτου ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία και στην προστασία του από τυχόν φθορές.

Οι λεπτομέρειες

Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού αυτοκινήτου, ιδανικός για άτομα με αλλεργίες καθώς εξολοθρεύονται ακάρεα σκόνης και άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί που συσσωρεύονται στο εσωτερικό. Ιδανικός και απαραίτητος για γυναίκες σε κατάσταση κυοφορίας, εξασφαλίζει ένα υγιές περιβάλλον για τη μεταφορά του μωρού χωρίς παθογόνους μικροοργανισμούς.
- Καθάρισμα σε κολόνες, πλαϊνά, καθίσματα και ζώνες ασφαλείας
 - Συντήρηση και γυάλισμα πλαστικών και ελαστικών τμημάτων
 - Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων επενδύσεων
 - Καθαρισμός τζαμιών
 - Καθαρισμός ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος
 - Πορτμπαγκάζ

Προστάσια χρώματος. Εξειδίκευση στο ξεθάμπωμα και κρυσταλλοποίηση φαναριών όπως επίσης στο γυάλισμα του αυτοκινήτου σας. Εξειδικευμένο εξωτερικό γυάλισμα , κέρωμα , καθαρισμός & περιποίηση δερμάτινου σαλονιού

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: